Mayweather Net Serveti

Mayweather’in Net Serveti

450 Milyon Dolar

Mayweather’in Kazancı

300 Milyon Dolar/Dövüş Başı

Net serveti 450 milyon dolar olan Mayweather'in ultra lüks yaşamı

Dünyanın en çok kazanan sporcuları arasında olan ve en çok kazanan boksör unvanını elinde tutan Mayweather’in toplam kazancı 1 milyar doların üzerinde. Forbes yayınlarına göre Mayweather, 2018 yılında en zengin ünlüler listesinde ve en çok kazanan sporcular listesinde 1. sırada yer almıştır. Servetinin önemli bir kısmını diğer ünlü sporcularla yaptığı karşılaşmalardan elde etmiştir. Mayweather sadece Ağustos 2017’de Las Vegas’ta Conor McGregor’a karşı yaptığı müsabakadan 275 milyon dolar elde etti.

Floyd Mayweather, Jr.
Net Servet: 450 Milyon Dolar
Doğum tarihi: 24 Şubat 1977
Cinsiyet: Erkek
Boy: 1,73 m
Uzmanlık Alanı: Profesyonel Boksör, Sporcu
Milliyet: Amerika Birleşik Devletleri
Doğum Yeri: Grand Rapids, Michigan

Ultra zengin sporcular listesinde her zaman en üstlerde yer alan Mayweather’in ultra lüks yaşamı da dikkat çekiyor. Araba ve saat koleksiyonları olan sporcunun 2018 yılında maliyeti 60 milyon dolar olan özel jeti ve Las Vegas’da 22 bin metre karelik bir malikanesi bulunuyor. Ayakkabılarını ve iç çamaşırlarını sadece bir kere giyen Mayweather sadece iç çamaşırları için yılda 6 bin 500 dolar harcıyor.

 

Mayweather’in 20 milyon dolardan fazla bedelle arabası 7 milyondan fazla bedelle mücevher koleksiyonu bulunuyor. Mayweather yaptığı bir açıklamasında “Hayattaki her şeye sahibim” demiştir. Hayatı tamamen toz pembe görünen Mayweather’in bazı korkuları da bulunmakta. Örneğin özel jetiyle yaptığı seyahatler de korumalarını jete almıyor. Ayrı uçakla seyahat etmelerini istediğini korumalarının kendi jetine binmeleri durumunda fazla ağırlık yapacağını düşünüyor.

 

UFC ile görüşme halinde olduğunu belirten Mayweather, anlaşma için 1 milyar dolar istediğini belirtti. Nakit paraya tutkun olduğunu belirten Mayweather nasıl para kazanılacağını çok iyi bilen ve kendi marka değerini en üst noktalara çıkaran nadir sporculardan.