Sylvester Stallone ile Jennifer Flavin boşanıyor: İddia Stallone Mal Kaçırıyor

Sylvester Stallone 400 milyon dolardan fazla olan serveti ile en zengin ünlüler arasında yer alıyor. Kariyerinin başlangıcında çok zor dönemler yaşayan Stallone Rocky filminin senaryosu ve başrol oyunculuğu ile zirveye adım adım ilerlerken bugünkü servetini de oluşturdu.

 

Sylvester Stallone ilk evliliğini 1974 yılında Sasha Czack ile yaptı. Stallone ve Czack 1985’te boşandı. Stallone, 1985 senesinde Brigitte Nielson ile evlendi ve bu evliliği de 1997 senesinde son buldu. Stallone 1997 senesinde Jennifer Flavin ile evlendi. Stallone-Flavin çiftinin Sophie, Sistine ve Scarlet adlarında üç kızları var.

 

Stallone-Flavin çifti mayıs ayında 25. Yıllarını kutlamış ve sonraki 25 sene için güzel dileklerini paylaşmışlardı. Fakat kimsenin beklemediği bir anda 24 Ağustos tarihinde Flavin boşanma davası açarak herkesi şaşırttı. Boşanma belgelerinde Flavin, Stallone’nin evlilik mallarını saklamak amaçlı kasıtlı olarak dağıtıldığını el değiştirildiğini ve tüketildiğini iddia ediyor. Flavin açtığı boşanma davasında ayrıca Stallone’nin mal varlığını satmasından ve başkasına devretmesinden men edilmesini istiyor.

 

Stallone, Insider’a yaptığı açıklamada, “Ailemi seviyorum” dedi. “Bu kişisel sorunları dostane ve özel olarak ele alıyoruz.”

Flavin, People’a yaptığı açıklamada , “Artık evli olmayacak olsak da, paylaştığımız 30 yılı aşkın ilişkiye her zaman değer vereceğim ve ikimizin de güzel kızlarımıza bağlı olduğumuzu biliyorum.” Dedi . “Biz dostane bir şekilde ilerlerken ailemiz için mahremiyet istiyorum.”

Boşanma Sinyalleri İlk Ne Zaman Verildi

Boşanma ilk sinyalini birkaç gün önce Stallone‘nin kolunda bulunan Flavin’in yüzü olan dövmesini köpeği Butkus’un yüzüyle değiştirmesi vermişti. Flavin’de 10 Ağustos’da instagram hesabından kızlarıyla olan fotoğrafını paylaşmış ve “Başka hiçbir şeyin önemi yok” ve “sonsuza kadar dördümüz” yazısı eklemişti.