Cem Yılmaz Net Serveti

Cem Yılmaz'ın Net Serveti

30 Milyon Dolar

Cem Yılmaz'ın Kazancı

2 Milyon Dolar/Yıl

Cem Yılmaz ve Başarılı Hayat Hikayesi

Cem Yılmaz, 23 Nisan 1973’te İstanbul Koca Mustafa Paşa’da doğdu. Aslen Sivaslıdır. Annesinin adı Sabahat, babasının adı Arif’tir. Can adında bir ağabeyi ve Özge adında bir ablası vardır. Koca Mustafa paşa Mehmet Akif İlkokulu dördüncü sınıftayken ailesiyle birlikte Bahçelievler’e taşındı. Bahçelievler Kazım Karabekir Ortaokulu’ndan mezun oldu.

 

Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü’nde lisans eğitimine devam ederken, mizah dergisi Leman Magazin’de çalışmaya başladı. Ağustos 1995’te Leman Kültür’de ilk stand-up gösterisini yaptı. Aynı yılın aralık ayında Beşiktaş Kültür Merkezi’nde sahne almaya başladı. 2001 yılı sonunda neredeyse tamamı kapalı gişe olan 1.200’den fazla performans sergiledi ve ayak izleri Avrupa, Amerika ve Türkiye’yi kapladı.

 

Cem Yılmaz Popüler Kültürdeki Yeri

 

Çalışmalarını Leman Magazin’de “Karikatür” adlı kitabında yayınladı. İlk sinema deneyimini 1998 yılında Ömer Vargı’nın yönettiği “Her Şey Güzel Olacak” filminde Mazhar Alanson’la rol alarak yaşadı. Film, Türkiye ve Avrupa’da yaklaşık 1 milyon 800 bin kişi tarafından izlendi.

 

Reklam dünyasında adından söz ettiren sanatçı, “Panasonic” radyo reklamıyla iki yıl üst üste Kristal Elma Ödülü’nü kazandı. Radyo programlarının yanı sıra Panasonic, Mavi Jeans, Telsim, Doritos, Opet ve Türk Telekom gibi markaların reklamlarında yer aldı. Yer aldığı her reklam filmi başarıyla gündeme gelmiştir. Dizileri 2000 yılında Star TV’de yayınlanmaya başladı ve “Gösteri” adı altında pazarlandı.

Cem Yılmaz
Net Servet: 30 Milyon Dolar
Doğum tarihi: 23 Nisan 1973
Cinsiyet: Erkek
Boy: 1,70 m
Uzmanlık Alanı: Komedyen, Oyuncu, Senarist, Karikatürist, Film Yönetmeni, Yapımcı
Milliyet: Türkiye
Doğum Yeri: İstanbul

Cem Yılmaz Filmleri ve Projeleri

 

Cem Yılmaz, 2001 yılında Ankara’da Mamak İletişim Bilgi Sistemi Okul ve Eğitim Merkezi Genel Müdürlüğü’nde 18 ay askerlik hizmetini tamamladı. Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın yaptığı G.O.R.A., 12 Kasım 2004’te başrolde 4 farklı karakteri canlandırarak vizyona girdi, ancak çekimleri tamamlanmış olmasına rağmen yapım şirketiyle yaşanan sorunlar nedeniyle montajı ve gösterimi ertelendi. Bir kez daha milyonlarca insanı sinema salonlarına çekmeyi başardı.

 

Cem Yılmaz, 2007 yılında film, televizyon, sahne ve diğer mecralar için prodüksiyonlar tasarlamak ve uygulamak üzere “CMYLMZ Fikir Sanat” adında bir yaratıcı sanat prodüksiyon şirketi kurdu. Kendi senaryo ve oyunculuk çalışmalarıyla birçok işi tamamlayan Cem Yılmaz, artık şirkette senarist, oyuncu, yönetmen ve yapımcı olarak çalışacak. Cem Yılmaz’ın son performansı CM101MMXI FUNDAMENTALS, Ocak 2013’te aynı adla sinemalarda gösterildi. Böylelikle hayran kitlesini büyütmeyi başardı.

 

Cem Yılmaz Evlilik Hayatı

Cem Yılmaz ile sinema ve dizi oyuncusu Ahu Yağtu (11 Temmuz 1978 doğumlu) 10 Mart 2012’de Pera Palas Otel’de dünyevine girdi. Balayı için Dubai’ye gittiler. Ahu Yağtu evlenmeden önce 4,5 aylık hamileydi ve çocukları 2 Ağustos 2012’de dünyaya geldi ve adını Kemal koydular. Ünlü çift 24 Aralık 2013’te boşandı.

 

Cem Yılmaz Serveti

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, 2011 vergi dönemi gelir vergisi listesinde 71. sıraya girerken, Yılmaz’a bağımsız müzisyen, şarkıcı, konuşmacı gibi etkinliklerden 2 milyon dolar gelir vergisi tahakkuk etti. 2016 listesinde 89. Sırada yer alan Cem Yılmaz 2017 yılında ilk yüze giremedi. Cem Yılmazın gösterilerinin haricinde büyük petrol markaları ve bankalar ile yaptığı reklam anlaşmaları servetini bir hayli artırmasını sağladı. Lüks konutları, araba koleksiyonu ve lüks yatı olan Yılmaz yatırımlarını genellikle gayrimenkul alanında yapıyor. Cem Yılmaz’ın toplam servetinin 30 milyon dolardan fazla olduğu düşünülmektedir.

 

Cem Yılmaz Gösterileri, Filmleri ve Ödülleri

Gösterileri

1999- Bir Tat Doku

1999- Milenyum

2010 Cem Yılmaz- Soru Cevap

2011 Bifo

2014 Standartcy

2019-2021 Diamond Elite Platinium Plus

 

Filmleri

Galata Canavarı

Karakomik Filmler 1-2

Arif v 216

Deli Aşk

Hayvanlar Şehri

İftarlık Gazoz

Ali Baba 7 Cüceler

Son Umut,

Pek Yakında,

AROG,

Canım Ailem

Diziler

Erşan Kuneri

 

Ödüller:

2016 – 21. Sadri Alışık Drama ve Film Ödülleri – En İyi Komedi Erkek Oyuncu (İftarlık Gazoz)

2011 – 4. Yeşilçam Ödülleri – En İyi Erkek Oyuncu (Av Sezonu)

2007 – 12.Sadri Alışık Ödülleri – En İyi Erkek Oyuncu (Hokkabaz)

2006 – 11. Sadri Alışık Ödülleri – En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (Örgüt Çalışması)