Steve Harvey Net Serveti

Steve Harvey'in Net Serveti

250 Milyon Dolar

Steve Harvey'in Kazancı

50 Milyon Dolar/Yıl

Steve Harvey Kimdir?

Steve Harvey, Batı Virginia’nın Welch şehrinde 17 Ocak 1957’de dünyaya gelmiştir. 250 milyon dolarlık net servetiyle dünyanın en zengin ünlüleri arasında yer alıyor. Programlarından ve yatırımlarından yıllık 50 milyon dolar civarı bir gelir elde ediyor.

 

Kariyerinin başlangıcında çok zor şartlar altında çalışan Harvey, yıllarca arabasında yaşamak zorunda kaldığını bir yatak odası ve banyosu olmadığını anlatmıştı. Günümüzde reyting rekorları kıran tv programları, radyo programı yapan ünlü şovmenin yaptığı programlardaki kesitlerde youtube, instagram gibi sosyal medya mecralarında büyük ilgi görüyor.

 

Başarıya giden yolun başarıyı düşünmekten geçtiğini söyleyen Steve Harney, doğru düşüncenin zaten senin kaderinde olan şeyleri sana getireceğini ve her zaman pozitif kalınmasını gerektiğini söylüyor.

Steve Harvey
Net Servet: 250 Milyon Dolar
Doğum tarihi: 17 Ocak 1957
Cinsiyet: Erkek
Boy: 1,84 m
Uzmanlık Alanı: Girişimci, Şovmen, Film Yapımcısı, Radyocu, Yazar, Televizyoncu, Televizyon yapımcısı
Milliyet: Amerika Birleşik Devletleri
Doğum Yeri: Welch, Batı Virginia

Steve Harvey’in 2009 yılında yazdığı ilk kitabı “Act Like a Lady, Think Like a Man” kitabı New York Times’ın en çok satan kitaplar listesinde 64 hafta gibi uzun bir süre kaldı. Steve Harvey ilerleyen yıllarda ” Straight Talk, No Chaser ” (2010), “Act Like A Success” (2014) ve “Jump: Take the Achieve Your Life of Bolluk” (2016) kitaplarını yayınladı.

Üç kez evlilik yapan Steve Harvey’in 7 çocuğu bulunuyor. Harvey eşi  Marjorie ile özellikle gençlerin eğitimi ve gelişimi üzerine destek sağlayan Steve ve Marjorie Harvey Vakfı’nı kurdu.