Leonardo DiCaprio Net Serveti

Leonardo DiCaprio'nun Net Serveti

265 Milyon Dolar

Leonardo DiCaprio'nun Kazancı

30 Milyon Dolar/Yıl

Leonardo DiCaprio Kimdir?

Leonardo DiCaprio dünyaca ünlü İtalyan asılı Amerikalı oyuncudur. En çok Oscar ödüllerine aday gösterildiği halde Oscar’ı bir türlü kazanamaması ile gündem olan Leonardo DiCaprio sonunda 2016 yılında The Revenant  filmi ile Oscar ödüllerinde en iyi erkek oyuncu ödülünü kazanmıştır.

 

Oyunculuğa başladığı zamandan itibaren adını duyurmaya başlayan başarılı oyuncu 1997 yılında tüm zamanların en iyi filmi olarak gösterilen Titanic filmi ile iyice yıldızı parlamıştır. Ardından oynadığı pek çok kaliteli yapımda oldukça iyi oyunculuklar sergilemiştir. DiCaprio Titanic filminden 40 milyon dolar kazanmıştır.

 

Oyunculuğu ile göz doldurduğu bazı Leonardo DiCaprio filmlerini şunlardır: Başlangıç, Titanic, Diriliş, Zindan Adası.

 

Leonardo DiCaprio oyunculuğu kadar kendinden söz ettirdiği bir diğer konu ise aktivistlik yönüdür. Doğal çevrenin korunması adına pek çok çalışmada yer almıştır.

 

Ayrıca dalga konusu olduğu ve çokça konuşulduğu bir diğer konu ise beraber olduğu genç sevgileridir. Kendinden oldukça küçük olan sevgileri olması Leonardo DiCaprio’nun Hollywood çevrelerinde alay konusu yapmıştır.

 

Leonardo DiCaprio
Net Servet: 265 Milyon Dolar
Doğum tarihi: 11 Kasım 1974
Cinsiyet: Erkek
Boy: 1,83 m
Uzmanlık Alanı: Aktör, Film Yapımcısı
Milliyet: Amerika Birleşik Devletleri
Doğum Yeri: Los Angeles, Kaliforniya

Leonardo DiCaprio Mal Varlıkları

Leonardo DiCaprio sahip olduğu serveti emlak sektöründe yatırımlar yaparak kullanan oyunculardandır. Sahip olduğu ultra lüks malikaneler oldukça pahalı ve güzel olmaları ile dikkat çekmektedir.

Çok pahalı olan mülklerinden bazılarını şu şekilde sıralamak mümkün:

  • Çoğu ünlü aktörün sahip olduğu gibi Leonardo DiCaprio da kendine ait bir adası vardır,
  • Bazıları Los Angeles’ta olan milyon dolarlık evler. Bu evler arasında ilk aldığı evlerinden biri de bulunmakta.
  • Bev Hills’de 9,9 milyon dolarlık mülk,
  • Malibu’da 13,8 milyonluk mülke sahiptir.
  • Bunun gibi pek çok mülk alıp satan başarılı oyuncu daha bir sürü başka mülke de sahiptir.
  • Ayrıca MindMaze adlı şirketinin de yatırımcıları arasındadır.
  • Son dönemde sahip olduğu ultra lüks yat da oldukça beğenilen mülklerinden.

Leonardo DiCaprio’nun yapmayı planladığı Belize adalarındaki lüks ve doğa dostu bir site projesi de mevcuttur. Bu projenin sonunda yapılmış olan evlerin fiyatlarının 5 ile 15 milyon dolar arası olması beklenmekte.

 

Leonardo DiCaprio Serveti

 

Leonardo DiCaprio oldukça zengin Hollywood oyuncularındandır. Bu sahip olduğu servetin belli bir kısmını bağışlamasına rağmen oldukça çok büyük bir değerdir. Leonardo DiCaprio’nun net kişisel servetinin 265 milyon dolar olduğu bilinmektedir.

 

Servetinin kaynağı elbette ki oyunculuktur fakat aynı zamanda yaptığı yatırımlar ile sahip olduğu bu serveti katlamıştır. Emlak sektöründe yaptığı yatırımlarının yanı sıra MindMaze firmasındaki yatırmaları da ona çok büyük paralar kazandırmıştır. Bu şirket 2012 yılında kurulmuştur ve Leonardo DiCaprio 2016 yılından beri bu şirketin yatırımcıları arasındadır. Bu şirketin güncel değerinin 1,5 miyar dolar seviyelerine ulaşmıştır.

 

Leonardo DiCaprio oldukça zengin olmasının yanında hayırseverliği ve bağışları ile de oldukça ilgi toplamaktadır. Her yıl astronomik rakamlarda bağışlar yapmaktadır. Yatırımcısı olduğu MindMaze şirketi de bu amaçla yatırım yaptığı şirketlerden biridir.