Murat Yıldırım Net Serveti

Murat Yıldırım'ın Net Serveti

20 Milyon Dolar

Murat Yıldırım'ın Kazancı

2 Milyon Dolar/Yıl

Murat Yıldırım Kimdir?

Günümüzün en çok aranan aktörlerinden olan Murat Yıldırım 13 Nisan 1979 Konya doğumludur. Yıldız Teknik Üniversitesinde Makine mühendisliği okurken,  Yıldız Teknik Üniversitesi Oyuncuları’na katılarak tiyatroya ilk adımlarını attı. 2003 yılında televizyon ekranlarında görünmeye başlayan Yıldırım ilk başrolünü 2006 senesinde Fırtına dizisinde aldı. Sonraki yıllarda yer aldığı projelerde başrol oynayan başarılı oyuncu Suskunlar dizisinde canlandırdığı Ecevit karakteriyle hayran kitlesini bir hayli artırdı. Oynadığı roller ile Orta Doğu ülkelerinde de en sevilen Türk sanatçılar arasında oldu.

Murat Yıldırım
Net Servet: 20 Milyon Dolar
Doğum tarihi: 13 Nisan 1979
Cinsiyet: Erkek
Boy: 1,82 m
Uzmanlık Alanı: Aktör, Tv sunucusu
Milliyet: Türkiye
Doğum Yeri: Konya

Oynadığı dizi ve reklamlardan hatırı sayılır bir kazanç elde eden Murat Yıldırım, 2017 senesinde sunmaya başladığı Kim Milyoner Olmak ister programından aylık 150 bin TL kazanarak dikkatleri yine üzerine çekmişti. Günümüzde TRT1’de yayınlanan ve sevilerek izlenen Teşkilat dizisinde yer alması hayranlarını oldukça sevindirdi. 2008 yılında evlenen Burcu Terzioğlu ve Murat Yıldırım çifti 2014 yılında boşandılar. Ünlü oyuncu 2016 yılında Faslı oyuncu İman Elbani ile evlendi.

 

Murat Yıldırım Acarkent’te 4 milyon dolar ödeyerek aldığı lüks villasında oturuyor. Teşkilat dizisinden bölüm başı 190 bin TL kazanılacağı söylenen Yıldırım, kazançları ile bazı ticari girişimlerde bulunsa da genelde yatırımlarını gayrimenkul olarak yapıyor. Murat Yıldırımın mevcut yatırımları ve kazançları ile günümüzde 20 milyon dolar servetinin olduğu tahmin ediliyor.