Atlantis The Royal Grand Geceliği 200 Bin Dolar

Ultra Lüks Otel Atlantis The Royal Grand Açıldı

Geceliği yaklaşık 3.8 milyon TL olan ultra lüks otel ünlü sanatçıların katılımı ile Dubai’de açıldı. VIP isimlerin ağırlandığı özel bir kutlama ile yapılan açılışa Beyonce, Kendall Jenner, Jay-Z, Rebel Wilson gibi ünlü isimler katıldı. Açılışta 1 saat sahne alan Beyonce 24 milyon dolar yani yaklaşık 450 milyon Türk Lirası gibi rekor bir ücret aldı.

 

795 odası bulunan ultra lüks otelde binlerce deniz anasının bulunduğu dev bir akvaryum 17 restaurant ve bazı odaları kapsayan özel sonsuzluk havuzu denilen yüzlerce metre uzunluğunda havuzlar bulunmakta.

 

Otelin standart odalarında konaklama yaklaşık 25 bin TL civarından başlamakta. Sinema odası, koruma odası ve özel havuzu bulunan süit odaların fiyatı ise gecelik 1.5 milyon lira civarında olup ihtiyaç halinde yan odaların kiralanması ile bu rakam 3.8 milyon liraya kadar çıkmaktadır. Otelin patronu Timothy Kelly bu özel odaların bulunduğu bölüm için “Biz buna yüzde birlik alan diyoruz. Yalnızca en zengin ünlüler ve ileri gelen kişiler için özel bir yer yaptık.” açıklamasında bulundu.