Andrew Tate Net Serveti

Andrew Tate Net Serveti

700 Milyon Dolar

Andrew Tate Kimdir

Washington doğumlu olan Andrew Tate 4 yaşından itibaren İngiltere’de yaşamış ve kariyeri boyunca İngiltere kalmıştır. Kick boks kariyeri başarılarla dolu olan Andrew Tate birden fazla dünya şampiyonluğu kazanmıştır. Andrew Tate sosyal medyada özellikle kadın düşmanı söylemleri ile gündem olmuş ve bir çok sosyal medya hesabı askıya alınmıştır. Twitter hesabı da kapatılan Andrew Tate’in hesabı Elon Musk‘ın Twitter’ı satın alması ile tekrar aktif edilmiştir.

Andrew Tate
Net Servet: 700 Milyon Dolar
Doğum tarihi: 1 Aralık 1986
Cinsiyet: Erkek
Boy: 1,90 m
Uzmanlık Alanı: Boksör
Milliyet: Amerika Birleşik Devletleri
Doğum Yeri: Washington

Andrew Tate Serveti

Andrew Tate spor kariyeri haricinde sosyal medya üzerinden ciddi gelirler elde etmiştir. Özellikle kadın düşmanlığı üzerine kurulan ve erkeklere kadınlara nasıl davranmalısınız tavsiyelerini verdiği Hustler’s University isimli çevrimiçi abonelik sisteminden aylık 5 milyon dolardan fazla gelir elde etti.

 

Andrew Tate servetinin önemli bir kısmını araba koleksiyonlarına ayırıyor. Andrew Tate garajında Bugatti Chiron Pur Sport, Ferrari 812, Aston Martin Valhalla, Lamborghini,Rolls Royce ve McLaren 720 gibi milyon dolarlık otomobiller bulunuyor.

 

Şimdilerde Romanya’da yaşayan Andrew Tate, insan kaçakçılığı, tecavüz ve organize suç örgütüne üye olma iddialarıyla 29 Aralık 2022 tarihinde kardeşiyle beraber Romanya’da tutuklandı.