Dinçer Azaphan Net Serveti

Dinçer Azaphan Net Serveti

80 Milyon Dolar

Dinçer Azaphan Kimdir?

Dinçer Azaphan 1977 Bayburt doğumludur. Eğitim hayatından sonra babası Tuncay Azaphan tarafından kurulan aile şirketlerinde iş hayatına başlamıştır. Dinçer Azaphan Tunç Holding yönetim kurulu başkanı olarak görevine devam etmektedir.

 

İş ve spor dünyasının sevilen isimlerinden olan Dinçer Azaphan sıkı bir Galatasaray taraftarıdır. Dinçer Azaphan yönetiminde bulunan Tunç holding Galatasaray kulübünde başta futbol olmak üzere birçok branşta sponsorluklar yapmaktadır. 

 

Galatasaray taraftarının sevgilisi olan Dinçer Azaphan aynı zamanda 3.1 milyon takipçi sayısı ile önemli bir İnstagram fenomenidir. Dinçer Azaphan’ın İnstagram üzerinden yaptığı paylaşımlar yüzbinlerce beğeni almaktadır. 

 

İş hayatının dışında hayatının en önemli parçalarından biri olan Galatasaray kulübüne verdiği sponsorluklar üzerine sorulan bir soruya “Şanlı dört yıldızlı formamızın üzerinde şirketimin logosunu görünce çok duygulandım. Kolda, dizde veya omuzda hiç fark etmez. Kramponun altında bile olsa ben o onuru her zaman kulübümle paylaşırım.” açıklamasını yapmıştır.

 

Dinçer Azaphan 201 yılında Beyaz Tv program müdürü Müge Dilek ile evlenmiştir.

 

Dinçer Azaphan
Net Servet: 80 Milyon Dolar
Doğum tarihi: 1977
Cinsiyet: Erkek
Uzmanlık Alanı: İş adamı
Milliyet: Türkiye
Doğum Yeri: Bayburt