Çağlar Söyüncü Net Serveti

Çağlar Söyüncü Serveti

Çağlar Söyüncü
Net Serveti: 20 Milyon Dolar
Doğum tarihi: 23 Mayıs 1996
Cinsiyet: Erkek
Boy: 1,85 m
Uzmanlık Alanı: Futbolcu
Milliyet: Türkiye
Doğum Yeri: İzmir

 

Çağlar Söyüncü Kimdir?

Ülkemizi Avrupa’da başarıyla temsil eden milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü ara transfer döneminde ülkemizin önemli kulüplerinden biri olan Fenerbahçe Spor Kulübü ile anlaşma imzaladı. Dikkat çeken transfer sonrası Çağlar Söyüncü kimdir, Çağlar Söyüncü serveti ne kadar soruları sorulmaya başlandı. Çağlar Söyüncü hakkında merak edilenleri derledik.

Çağlar Söyüncü, 23 Mayıs 1996 tarihinde İzmir’de doğdu. Futbola memleketi İzmir’de Altınordu altyapısında başladı. 2014 yılında profesyonelliğe geçiş yapan Söyüncü, iki sezon boyunca Altınordu forması giydi. 2016 yılında Bundesliga ekibi Freiburg’a transfer olan Söyüncü, buradaki iki sezonda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. 2018 yılında İngiliz ekibi Leicester City’ye transfer oldu.

Leicester City’de önemli başarılar yaşayan Söyüncü, Türkiye’nin en önemli savunma oyuncularından biri haline geldi. 2023 yılında ise La Liga ekibi Atletico Madrid’e transfer oldu.

Çağlar Söyüncü, Türkiye millî takımı formasını da 50’den fazla kez giydi. 2020 Avrupa Şampiyonası’nda da milli takımda yer aldı.

Çağlar Söyüncü, 1.85 metre boyunda ve 80 kilogram ağırlığındadır. Stoper pozisyonunda görev yapmaktadır.

Çağlar Söyüncü’nün sahip olduğu teknik özellikler şunlardır:

İyi bir fiziği vardır, Hava toplarında güçlüdür, Pozisyon bilgisi iyidir, Oynadığı top kalitesi yüksektir, Liderlik özellikleri vardır.

Çağlar Söyüncü Serveti Net Worth

Freiburg takımından Leicester City’ye rekor bir bonservis bedeliyle transfer olan milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü bu transfer sonrası kendisi de dolar milyonerleri arasında yerini aldı. İngiltere’de pound olarak haftalık kazanç eden Söyüncü yıllık 3 milyon dolar civarında kazanmaktaydı. Atletico Madrid takımından da yıllık 3 milyon Euro kazanan Söyüncü Fenerbahçe transferi sonra yarım sezon için 1,5 milyon Euro bir maaş alacak. Çağlar Söyüncü’nün futbol dışı reklam ve sponsorluk gelirleri de düşünüldüğünde 20 milyon dolar bir servetinin olduğu düşünülmektedir.