CZN Burak Net Serveti

CZN Burak Net Serveti

20 Milyon Dolar

CZN Burak Kimdir

CZN Burak ismiyle ünlenen ve sosyal medya fenomeni olan iş adamı Burak Özdemir 24 Mart 1994 Yayladağı, Hatay doğumludur. CZN Burak isminin başında bulunan CZN kısaltmasının babasına ait olan Cinzano isimli tekstil firmasından geldiğini, herkesin kendisine Cinzano Burak diye seslendiğini bu yüzden Cinzano kelimesini CZN olarak kısaltarak kullandığını açıklamıştır.

 

Künefe ustası dedesi ve babasının işlettiği restaurant’ta iş hayatına başlayan CZN Burak 2009 yılında ‘HATAY MEDENİYETLER SOFRASI AL MADINA RESTAURANT’ isimli yeni restoranını açmıştır. Kısa sürede beğeni toplayan işletme Türkiye’de 6 Dubai’de iki şube açmıştır. Geleneksel Anadolu sofrasını hazırlarken çektiği videolar ile fenomen olan CZN Burak İnstagramda 45 milyona yakın takipçi sayısına ulaştı.

 

Sempatik tavırları ve ünlülerle çektiği videolar milyonlarca izlenme alan CZN Burak yardım videoları ile de gündeme gelmiştir. CZN Burak 6 Şubat 2023 de Kahramanmaraş merkezli yaşanan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrasında tırlar dolusu gıda yardımı yaparak sevenleri tarafından takdir toplamıştır.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram’da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Burak Özdemir (@cznburak)’in paylaştığı bir gönderi

CZN Burak
Net Servet: 20 Milyon Dolar
Doğum tarihi: 24 Mart 1994
Cinsiyet: Erkek
Boy: 1,95 m
Uzmanlık Alanı: İş adamı
Milliyet: Türkiye
Doğum Yeri: Yayladağı, Hatay

CZN Burak Serveti

CZN Burak servetini artık uluslararası üne kavuşan restoranlarından kazanmıştır. Restoranları günlük binlerce kişiye hizmet vermekte ve günlük milyonlarca lira cirosu bulunmaktadır. CZN Burak’ın lüks otomobilleri ve konutları bulunmaktadır.