Hadise Net Serveti

Hadise Net Serveti

12 Milyon Dolar

Hadise Kimdir?

Hadise kimdir sorusu birçok kişinin merak ettiği bir soru olarak karşımıza çıkmaktadır. Hadise Açıkgöz, 22 Ekim 1985 Belçika doğumludur. Aslen Sivaslı olan Hadise, 2003 yılında kariyeri için büyük bir adım attı. Idool 2003 isimli bir yarışmaya katılan hadise ilk üç içerisine giremedi. Ancak çok kısa bir zaman sonra kendisine bir albüm teklifi geldi ve bütün hayatı bu şekilde başladı.

 

Hadise kimdir nerelidir sorusu Hadise’nin giderek artan ünü ile daha da çok sorulurken Türkiye için ünü ilk albümü Sweat’te yer alan “Stir Me Up” isimli ve hala hafızalardan silinmeyen şarkısı ile başladı. Hem Belçika hem de Türkiye için ününü artıran bir sanatçı oldu.

 

Hadise, 2008 yılında çıkarmış olduğu ikinci albümü içerisinde yer alan “Deli oğlan” şarkısı Türkiye’de hit olması ile beraber ismini daha da çok duyurdu ve 2009 yılında Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi “Düm Tek Tek” şarkısı ile temsil ederek dördüncü oldu. Bu yarışma sonrası şarkısı Türkiye’de de büyük bir ilgi gördü.

 

2011-2020 yılları arasında “O Ses Türkiye” yarışmasında jüri üyesi olarak yer alan Hadise, bu dönemde Murat Boz ile olan eğlenceli halleri ile ismini daha da çok kişiye duyurmuş ve ününe ün katmıştır. Hadise kimdir sorusu bu program sonrasında biyografisini öğrenmek isteyen kişiler tarafından daha da çok sorulmaya başlanmıştır.

 

Ünlü şarkıcı Hadise 30 Nisan 2022 tarihinde ünlü iş adamı Mehmet Dinçerler ile evlendi. 5 ay süren mutlu evliliğin ardından anlaşmalı boşanma ile boşandı. Güzelliği ile birçok kişiyi etkileyen Hadise, Mehmet Dinçerler ile boşanması üzerine servetine servet kattığı da bilinmektedir. Boşanmanın ardından Hadise, 40 milyon TL değerindeki lüks dairesini satın aldı ve Yeniköy’de yer alan dairesine “Yeni evim hayırlı olsun bana.” diyerek paylaştı.

 

Hadise
Net Servet: 12 Milyon Dolar
Doğum tarihi: 22 Ekim 1985
Cinsiyet: Kadın
Boy: 1,65 m
Uzmanlık Alanı: Sanatçı, Solist
Milliyet: Türkiye
Doğum Yeri: Mol, Belçika

Hadise’nin Reklam Gelirleri

Günümüzde en çok merak edilen konuların başında Hadise’nin net serveti yer almaktadır. Bu konuda ise Hadise’nin mülkleri ve kazançları merak edilmektedir. Hadise, birçok firma ile reklam anlaşması yapmakta ve her geçen yıl bu anlaşmalara yenisini eklemektedir. 8 ayrı marka ile sözleşmesinin olduğu öğrenilen Hadise’nin bu reklamlardan toplam 11 milyon TL kazancının olduğu öğrenilmiştir.

 

Hadise kimdir biyografisi ve gelirleri hakkında net bilgiler yer almamakla birlikte her sene dahil olduğu firma reklamları ile ismini sık sık duyurmaktadır. Bu reklamlarında güzelliği ile ön plana çıkan Hadise’ye farklı firmalardan da reklam tekliflerinin yağdığı bilinmektedir.

 

Hadise’nin Konser Gelirleri Ne Kadardır?

Hadise kimdir ne iş yapar sorusunun yanıtı olan sanatçılık ile servetine her konserde daha da fazlasını ekleyen Hadise, boşanması ardından birçok konser verdi. Evliliği sürecinde katılmadığı konserden dolayı kaybetmiş olduğu 6 milyon TL’yi boşanma sonrasında yapmış olduğu konser ile beraber bir ayda 25 milyon TL ile kapattı.

 

Yılbaşı için konser veren Hadise’nin 2023 yılına girerken yapmış olduğu konserde ise 3 milyon TL kazanmıştır. Her yıl konserlerine yüzbinlerce kişinin akın ettiği Hadise, son zamanlarda yaptığı konserler ve güzelliği ile sürekli gündeme gelmektedir.

 

Hadise Diskografi

Hem yüzünün hem de sesinin güzelliği ile hayranlıkla izlenen Hadise, tanınmış olduğu günden bu yana birçok albüm çıkarmış ve her çıkardığı şarkısı ile hitlerde ilk sıraya ismini yazdırıyor. Her yıl yaz aylarına damga vuran şarkıları ile bilinen Hadise’nin sanatçılık hayatı boyunca çıkarmış olduğu albümler şu şekildedir:

  • Sweat (2005)
  • Hadise (2008)
  • Fast Life (2009)
  • Kahraman (2009)
  • Aşk Kaç Beden Giyer? (2011)
  • Tavsiye (2014)
  • Şampiyon (2017)