Milyarderler ve Ünlüler Hakkında Merak Edilenler

En Zengin Türk Kimdir?

2022 yılında açıklanan rakamlara göre en zengin Türk Murat Ülker‘dir. Murat Ülker 4.7 milyar dolar servetiyle en zengin Türk’dür.

Hangisi Daha Zengin?
Ali Koç mu? Sadettin Saran mı?

Fenerbahçe başkanı Ali Koç ve Fenerbahçe sevgisi herkes tarafından bilinen, geçmişte Fenerbahçe başkanlığına aday olacağını söyleyen Sadettin Saran servetleriyle de en çok merak edilen isimler. Ali Koç mu daha zengin yoksa Sadettin Saran mı sorusu ise en çok merak edilen soru.  Bu sorunun cevabı ise Ali Koç. Ali Koç 800 milyon dolar servete sahipken, Sadettin Saran 400 milyon dolar servete sahip.

Türkiye'nin En Zengin Ailesi Hangisidir?

2022 yılının en zengin ailesi Koç ailesi olmuştur.

Trükiye’nin en zengin aileleri listesinde;

  • Koç Ailesi
  • Sabancı Ailesi
  • Şahenk Ailesi
  • Tara Ailesi
  • Eczacıbaşı Ailesi bulunmaktadır.

Hangisi Daha Zengin?
Ali Koç mu? Erden Timur mu?

2022 yılı verilerine göre Ali Koç 800 milyon dolar, Erden Timur 500 milyon dolar servete sahiptir.

En Zengin Türk Kadın Kimdir?

Türkiye’de yaşayan ve iş hayatına Türkiye’de devam eden en zengin Türk Kadın Semahat Sevim Arsel‘dir. Semahat Sevim Arsel’in 2022 yılı net serveti 1.6 milyar dolardır. Dünyada yaşayan Türk iş kadınları listesine baktığımız zaman en zengin Türk kadın 2.6 milyar dolar servetiyle Eren Özmen‘dir. Eren Özmen iş hayatına Amerika’da devam etmektedir.

Hangisi Daha Zengin?
Michael Jordan? Lebron James?

2022 yılı verilerine göre Michael Jordan daha zengindir. Michael Jordan 1.7 milyar dolar servete sahipken Lebron James 1 milyar dolar servete sahiptir.