Murat Boz Net Serveti

Murat Boz Net Serveti

14 Milyon Dolar

Murat Boz Kimdir?

Murat Boz net serveti günümüzün en çok merak edilen konuları içerisinde yer almaktadır. Milyonların severek dinlediği bu sanatçının ise hakkında merak edilen daha birçok soru bulunmaktadır.

 

Murat Boz, 7 Mart 1980 yılında Zonguldak Ereğli’de dünyaya gelmiştir. İlk ve ortaokulu doğum yeri olan Ereğli’de tamamlayan Boz, daha sonrasında İstanbul’a taşınmış ve daha sonrasında da eğitimini burada tamamlamıştır.

 

1999 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde okuyup mezuniyetinin ardından İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı’nda eğitimine devam etmiştir. Yakışıklılığı ile gözleri üzerinde toplayan ünlü şarkıcı ilk olarak Emel Müftüoğlu’nun vokalistliğini yaparak kısa zamanda ismini duyurmuştur.

 

Burcu Güneş, Demet Sağıroğlu, Grup Hepsi, Hande Yener, Nazan Öncel, Nil Karaibrahimgil, Nilüfer ve Tarkan gibi ünlü şarkıcıların vokalistliğini yapmıştır. Nil Karaibrahimgil’in vokalistliği sonrasında yine Karaibrahimgil’in yazmış olduğu “Aşkı Bulamam Ben” isimli şarkıyı single olarak yayınlayarak şarkıcılık hayatına ilk adımı atmıştır.

 

2006 yılında ilk şarkısını çıkaran Boz, 2007 yılında Altın Kelebek Ödülleri, İstanbul FM Altın Ödülleri ve Kral TV Video Müzik Ödülleri’nden En İyi Çıkış Yapan Sanatçı kategorisinden ödül almıştır. Kısa zamanda birçok kişinin gönlünü fetheden sanatçı ilerleyen yıllarda daha da fazla albüm çıkarmış ve Türkiye Resmi Listesi’ne ismini altın harflerle yazdırmıştır.

 

Yakışıklı sanatçı Murat Boz ilk çıkış albümü olan Maximum ile genç kızların günlünü fethetmiş ve Türk Pop müziğinin en çok dinlenen sanatçılarından birisi olmuştur.

 

Murat Boz
Net Servet: 14 Milyon Dolar
Doğum tarihi: 7 Mart 1980
Cinsiyet: Erkek
Boy: 1,85 m
Uzmanlık Alanı: Müzisyen, Sanatçı, Aktör
Milliyet: Türkiye
Doğum Yeri: Ereğli, Zonguldak

Murat Boz Net Serveti Ne Kadar? Murat Boz Ne Kadar Kazanıyor?

Pop müziğin en gösterişli ve hızlı bir şekilde yükselen isimlerinden birisi olan Murat Boz, yapmış olduğu albümler ve single parçalar ile ismini sık sık duyurmaktadır.

 

Murat Boz net serveti ne kadardır gibi sorular son zamanların en çok merak edilen ve gittikçe daha da çok kişinin merak ettiği konular içerisinde yer almaktadır. 20 yıllık bir müzik serüveni olan Murat Boz, son 10 yılda yapmış olduğu çalışmalar ile büyük miktarlarda servete sahip olmuştur.

 

Yakışıklılığı ile ismini herkesin hafızasına işletmiş olan Boz, birçok ünlü isim ile düet yapmış ve aynı zamanda dünyaca ünlü olan Shakira gibi yıldızların da vokalistliğini üstlenmiştir. Kariyerinde en büyük dönüm noktalarından birisi olan O Ses Türkiye ile beraber birçok kişiye kendisini daha da yakından tanıtmış oldu.

 

O Ses Türkiye yarışmasında jüri koltuğunda yer alan Boz, bu dönemde yer aldığı reklam filmlerinden de oldukça yüklü miktarlarda kazançlar elde etmiştir. Bir reklam filminde yer alması için 3 milyon dolar değerinde kazanç talep ettiği bilinmektedir. Geçtiğimiz yıllarda aldığı 2 milyon dolar değerinde villası ve 750 bin euro değerinde olan arabasının haricinde Murat Boz’un çeşitli yatırımları bulunmaktadır.

 

Murat Boz net serveti birçok albüm ve film gelirleri ile beraber aktif bir şekilde yönetiminde bulunduğu kendi markası olan AVVA ile her geçen gün daha da artmaktadır.

 

Murat Boz Albümleri

Sesi ve yakışıklılığı ile büyüleyen Boz, oyunculuk dalında da kendisini birçok kez göstermiş ve bu alanda da yeteneklerini sergilemiştir. Hadi İnşallah, Kardeşim Benim, Dönerse Senindir, Öldür Beni Sevgilim ve son olarak geçtiğimiz günlerde vizyona giren Rüyanda Görürsün gibi birçok filme imza atmıştır.

 

Murat Boz Albümleri son zamanlarda birçok kişinin severek dinlediği ve ilk yayınlandığı anda dinlenme rekorları elde eden şarkılar ile doludur. Ünlü şarkıcı Murat Boz’un net serveti nedir sorusuna yanıt vermemize en çok yardımcı olan albümleri şu şekildedir:

  • Maximum (2007)
  • Uçurum (2008)
  • Şans (2009)
  • Aşklarım Büyük Benden (2011)
  • Dance Mix (2012)
  • Janti (2016)