Ertuğrul Doğan Net Serveti

Ertuğrul Doğan Net Serveti

60 Milyon Dolar

Ertuğrul Doğan Kimdir

Ertuğrul Doğan 30 Ocak 1977 Trabzon doğumludur. Eğitim hayatına Trabzon’da başlayan Doğan, Üniversite eğitimini de Trabzon da bulunan Karadeniz Teknik Üniversitesinde işletme bölümünde tamamlamıştır. Ertuğrul Doğan iş hayatına enerji sektöründe bulunan akaryakıt istasyonu açarak başlamıştır. Doğan Yatırım Holdingin kurucusu olan Ertuğrul Doğan holdingin yönetim kurulu başkanlığı görevini sürdürmektedir. Doğan Yatırım Holding, madencilik, enerji, havacılık, denizcilik ve teknoloji sektörlerinde faaliyetine devam etmektedir.

 

Trabzonspor’un 18. başkanı olan Ertuğrul Doğan, görevi Ahmet Ağaoğlu’ndan devir almıştır. Doğan, Trabzonspor’un mali durumunu iyileştirmek, yeni transferler yaparak kadroyu güçlendirmek ve Avrupa’da başarılı olmak için çalışmalarını sürdürmektedir.

 

Ertuğrul Doğan
Net Servet: 60 Milyon Dolar
Doğum tarihi: 30 Ocak 1977
Cinsiyet: Erkek
Uzmanlık Alanı: İş adamı
Milliyet: Türkiye
Doğum Yeri: Trabzon

Ertuğrul Doğan Serveti

 

Ertuğrul Doğan hem sektörlerinde lider olan firma hisseleri hem de sahip olduğu gayrimenkuller ile önemli bir servete sahip olmuştur. Ertuğrul Doğan’ın serveti hakkında kesin bir bilgi olmamakla beraber 60 milyon dolar civarında bir serveti olduğu düşünülmektedir.