Cihan Kamer Net Serveti

Cihan Kamer Net Serveti

150 Milyon Dolar

Cihan Kamer Kimdir

Cihan Kamer 1965 yılında İstanbul’da doğdu. Türkiye’nin önemli markalarından olan Atasay Kuyumculuğun sahibidir. Atasay Kuyumculuk babası Atasay Kamer tarafından 1989 yılında kurulmuştur. Uzun süre Atasay Kuyumculuğun yönetim kurulu başkanlığı ve CEO görevini yürüten Cihan Kamer CEO görevini 2015 yılında oğlu Atasay Kamer’e devretti.

Hayrseverliği  ile tanınan Cihan Kamer Denizli Çivril’de Meslek Yüksek Okulu ve Rize’de sağlık merkezleri yaptırmıştır. Ülkemizi yasa boğan Kahramanmaraş depreminde ise 300 milyon TL bağış yaparak adından söz ettirmiştir.

Fenerbahçe Spor Kulübü eski Asbaşkanlık görevini yapmıştır. Cihan Kamer hizmet sektöründe faaliyette bulunan HUQQA ve The Market isimli restoranların sahibidir. Yurtiçi ve Yurtdışında 130 dan fazla şubesi bulunan Türkiye’nin en önemli markalarından birinin sahibi Atasay Kuyumculuk firmasında 500 den fazla kişi istihdam edilmektedir.

Cihan Kamer
Net Servet: 150 Milyon Dolar
Doğum tarihi: 1965
Cinsiyet: Erkek
Uzmanlık Alanı: İş adamı
Milliyet: Türkiye
Doğum Yeri: İstanbul

Cihan Kamer Serveti

 

Cihan Kamer birden fazla sektörde gelir sahibi olsa da net geliri hakkında net bir bilgi kendisi ve kurumlarca açıklanmamıştır. Atasay Kuyumculuk gibi önemli bir marka değerine sahip olan işletmelerin değerleri üzerinden bakılırsa Cihan Kamer’in tahmini serveti 150 milyon dolar civarında bulunmaktadır. Cihan Kamer’in ayrıca farklı sektörlerde iş yatırımları ve gayrimenkul yatırımları bulunmaktadır.