Beyazıt Öztürk Net Serveti

Beyazıt Öztürk Net Serveti

35 Milyon Dolar

Beyazıt Öztürk Kimdir

Beyazıt Öztürk, 12 Mart 1969 tarihinde Bolu’da doğdu. Gemlik Lisesi’nden mezun olduktan sonra, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik-Heykel Bölümü’ne girdi. 1992 yılında radyo programcılığına başladı. Birçok radyo kanalında programlar yaptı. 1993 yılında televizyon programcılığına başladı. “Beyaz Show” adlı talk show programı ile büyük bir başarı elde etti. Bu program, Türkiye’nin en uzun soluklu talk show programlarından biri oldu.

Beyazıt Öztürk, ayrıca oyunculuk ve müzik alanında da çalışmalar yaptı. Nihavend Mucize, O Şimdi Mahkum, Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? Filmlerinde rol alan Öztürk, Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? filmindeki performansıyla, Sadri Alışık sinema ödüllerinde, “En İyi Erkek Oyuncu” ödülünü kazandı. Beyazıt Öztürk 1999 yılında Beyaz Türküler adlı bir de türkü albümü çıkardı.

Beyazıt Öztürk ve Acun Ilıcalı Göz Göze Programındaki Diyalog

Beyaz Show programının bir parçası olarak yapılan Göz Göze programında Beyaz ile Acun arasında geçen diyaloglar yıllar sonra gerçek oldu. Beyaz’ın Acuna, tüm ünlüleri kanalına alıyorsun beni neden alamadın diyerek üst perdeden konuşması ve Acun’un verdiği cevaplar ile geçen karşılıklı atışma diyaloğu o zamanlar yüzlerde bir tebessüm bırakmıştı. Yıllar sonra TV8 de yayınlanan Yılbaşı Gecesi Özel programında konuşan Beyazıt Öztürk izleyicilere, Acunla yaptığımız programda herkesi kanalına alırsın beni alamazsın demiştim fakat aldı diyerek o günleri hatırlattı. Beyazıt Öztürk, 2018 yılında “O Ses Türkiye” adlı yarışma programının jüri üyeleri arasında yer aldı. Bu programda da büyük bir başarı elde etti. Beyazıt Öztürk, Türk televizyon ve eğlence dünyasının en önemli isimlerinden biridir. Esprili ve eğlenceli kişiliği ile geniş bir hayran kitlesine sahiptir.

Beyazıt Öztürk, Türk televizyon ve eğlence dünyasının en önemli isimlerinden biridir. Esprili ve eğlenceli kişiliği ile geniş bir hayran kitlesine sahiptir.

Beyazıt Öztürk
Net Servet: 35 Milyon Dolar
Doğum tarihi: 12 Mart 1969
Cinsiyet: Erkek
Boy: 1,84 m
Uzmanlık Alanı: Sunucu, Aktör, Komedyen
Milliyet: Türkiye
Doğum Yeri: Bolu

Beyazıt Öztürk Serveti

 

Beyazıt Öztürk, Türkiye’nin en zengin ünlüleri arasında yer almaktadır. Servetini, televizyonculuk ve reklamcılık gibi alanlarda elde ettiği gelirlerden kazanmıştır. Gayrimenkul yatırımlarının haricinde lüks araçlara da yatırım yapmaktadır. Beyazıt Öztürk’ün servetinin 35 milyon dolar civarında olduğu düşünülmektedir.