Oktay Kaynarca Net Serveti

Oktay Kaynarca Serveti

Oktay Kaynarca
Net Serveti: 35 Milyon Dolar
Doğum tarihi: 27 Ocak 1965
Cinsiyet: Erkek
Boy: 1,76 m
Uzmanlık Alanı: Aktör, Yapımcı
Milliyet: Türkiye
Doğum Yeri: İstanbul

Oktay Kaynarca Kimdir?

Oktay Kaynarca, 27 Ocak 1965’te İstanbul’da doğdu. Anne ve Babası gurbette olduğu için İstanbul’da babaannesinin yanında büyüyen Kaynarca, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Öğrencilik yıllarında TRT 1’de yayınlanmaya başlayan Gençler adlı dizide rol alan Kaynarca, sonraki yıllarda “Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni”, ve “Suyun Öte Yanı” adlı sinema filmlerinde rol alarak sinema oyunculuğu serüvenine başladı.

2003 yılında Kurtlar Vadisi dizisinde Süleyman Çakır karakterini canlandırarak üne kavuştu. Bu rol, onun Türkiye’nin en popüler aktörlerinden biri olmasını sağlamıştır. Karakter öyle bir üne kavuştu ki Süleyman Çakır’ın ölümü sonrası gıyabi cenaze namazı dahi kılınmıştır.

ATV’de 7 yıl aralıksız yayımlanan “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinde Hızır Çakırbeyli rolünü canlandırdı. Bu rol, ona “En İyi Erkek Oyuncu” dahil olmak üzere birçok ödül daha kazandırdı.

Tiyatro oyunculuğu ve seslendirme sanatçılığı gibi çok yönlü bir sanatçı olan Oktay Kaynarcanın ayrıca kendi yapım şirketi vardır. Kaynarca, 2012 yılında Melek Angun ile evlendi. Çiftin evliliği 2013 yılında sona erdi.

Kaynarca, Türkiye’nin en başarılı ve popüler aktörlerinden biridir. Rol aldığı diziler ve filmler, Türkiye’de ve yurtdışında büyük ilgi görmüştür.

Oktay Kaynarca Serveti Net Worth

Kaynarca, oyunculuk ve yapımcılığın yanı sıra ticaretle de ilgileniyor. Kaynarca’nın güçlü oyunculuğu ve karizmatik kişiliği, reklam filmlerinin de aranan yüzü olmasını sağlamaktadır. Kaynarca’nın yer aldığı reklam filmleri, markalar için önemli bir pazarlama aracı haline gelmektedir. Ekranların aranan yüzü olan Kaynarca’nın 35 milyon dolarlık bir servetinin olduğu düşünülmektedir. Servetini gayrimenkul ve lüks otomobillere harcayan ünlü oyuncu ekranların en çok kazanan oyuncuları arasında yer almaktadır.