Erman Toroğlu Net Serveti

Erman Toroğlu Net Serveti

Erman Toroğlu
Net Serveti: 25 Milyon Dolar
Doğum tarihi: 24 Kasım 1948
Cinsiyet: Erkek
Boy: 1,77 m
Uzmanlık Alanı: Eski Hakem, Yorumcu
Milliyet: Türkiye
Doğum Yeri: Ankara

 

Erman Toroğlu Kimdir?

Erman Toroğlu, 24 Kasım 1948 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Futbola Ankara Güneşspor’da başlamıştır. Daha sonra Ankaragücü, Mersin İdman Yurdu ve Şekerspor’da oynamıştır. 1978 yılında futbolu bırakmıştır.

1979 yılında hakemliğe başlamıştır. 1987 yılında FIFA kokartlı hakem olmuştur. 1991 yılında FIFA’dan istifa etmiştir.

1992 yılında futbol yorumculuğuna başlamıştır. Şansal Büyüka ile birlikte uzun yıllar Maraton programında yorumculuk yapmıştır. Hürriyet gazetesinde yazarlık yapmıştır. 2010-2013 yılları arasında Telegol programında yorumculuk yapmıştır.

1974 yılında evlendiği Şükran Toroğlu’ndan 2017 yılında anlaşmalı olarak boşanan Erman Toroğlu, 2022 yılında Ezgi Yavuz ile evlenmiştir. Tunca ve Fırat adında iki oğlu vardır.

Erman Toroğlu’nun bazı önemli anları şunlardır:

1991 yılında FIFA kokartlı hakem olmuştur.

1992 yılında futbol yorumculuğuna başlamıştır.

Şansal Büyüka ile birlikte uzun yıllar Maraton programında yorumculuk yapmıştır.

Hürriyet gazetesinde yazarlık yapmıştır.

2010-2013 yılları arasında Telegol programında yorumculuk yapmıştır.

Erman Toroğlu, Türk futbolunun önemli isimlerinden biridir. Futbol yorumculuğu kariyerinde sert ve tarafsız yorumlarıyla tanınmaktadır. Kendisine özgü üslubu ve kullandığı benzetmelerle futbolseverler arasında popüler bir isim haline gelmiştir. Erman Toroğlu özellikle derbilerden sonra yaptığı yorumlar ile sosyal medyada her zaman gündem olan bir isimdir.

Erman Toroğlu Serveti Net Worth

Erman Toroğlu’nun servetinin artmasında, futbol yorumculuğu yaptığı dönemde elde ettiği yüksek ücretlerin önemli bir payı olduğu düşünülmektedir. Erman Toroğlu’nun sahip olduğu mal varlıkları arasında, Ankara’da bir dairesi, İstanbul’da bir villası ve bir yat bulunmaktadır. Toroğlu’nun A Spor kanalında yaptığı yorumculuk için aylık 100 bin TL civarında bir ücret aldığı iddia edilmektedir.

Erman Toroğlu’nun Şansal Büyüka ile Lig TV’de yorumculuk yaptığı Maraton programından yüzbinlerce dolar kazandığı gündeme gelmişti. Ayrıca, Toroğlu’nun, çeşitli reklam filmlerinde oynadığı ve sponsorluk anlaşmalarından da önemli miktarda gelir elde ettiği bilinmektedir.

Erman Toroğlu’nun servetinin 25 milyon dolar olduğu tahmin edilmektedir. Toroğlu’nun, futbol yorumculuğu yaptığı dönemde elde ettiği yüksek ücretler ve sahip olduğu mal varlıkları göz önünde bulundurulduğunda, bu tahminin oldukça gerçekçi olduğu söylenebilir.