Abdullah Avcı Net Serveti

Abdullah Avcı
Net Serveti: 30 Milyon Dolar
Doğum tarihi: 31 Temmuz 1963
Cinsiyet: Erkek
Boy: 1,80 m
Uzmanlık Alanı: Teknik Direktör
Milliyet: Türkiye
Doğum Yeri: İstanbul

Abdullah Avcı Kimdir?

Abdullah Avcı 31 Temmuz 1963 İstanbul. Süper Lig kulübü Trabzonspor’un şu anki teknik direktörü olan eski bir futbolcudur.

Avcı, Futbolculuk kariyerine 1982 yılında Vefaspor’da başladı. Çaykur Rizespor, Kasımpaşa ve İstanbulspor gibi kulüplerde profesyonel kariyerine devam eden Abdullah Avcı 1999 yılında jübile yaparak yeşil sahalara veda etti.

Teknik direktörlük kariyerine İstanbulspor’da yardımcı Antrenör olarak başladı. Kariyerinde Başakşehir, Beşiktaş ve Türk Milli Takımı teknik direktörlükleri olan Avcı lig şampiyonluğuna 2020-21 sezonunda Trabzonspor’un başındayken ulaşmıştır.

Abdullah Avcı’nın Başarıları

2021-2022 Süper Lig Şampiyonluğu (Trabzonspor)

2020 Türkiye Süper Kupası (Trabzonspor)

2022 Türkiye Süper Kupası (Trabzonspor)

Abdullah Avcı Serveti Net Worth

Abdullah Avcı’nın futbol dünyasındaki en zengin teknik direktörlerden biri olduğuna inanılıyor. Yıllık maaşı milyonlarca dolar ve ayrıca çeşitli Sponsorluk anlaşmalarından da para kazanıyor. Avcı’nın İstanbul’da bir villası ve birden fazla lüks arabası bulunuyor. Avcı’nın serveti, futboldaki uzun ve başarılı kariyerinden geliyor. 20 yılı aşkın süredir teknik direktörlük yapıyor ve bu süre zarfında birçok büyük kulüple ve Türk Milli Takımı ile çalıştı.

Avcı’nın sahadaki başarısı, onu futbol dünyasında oldukça aranılan bir isim haline getirdi. 2020 yılında Trabzonspor ile büyük bir sözleşme imzaladı ve şu anda kulübün teknik direktörlüğünü yapıyor. Trabzonspor ile gerçekleştirdiği kontrat bedeli 8,5 milyon TL iken yönetim güncelleme yaparak neredeyse tam üç katı olan 25 milyon TL’ye çıkardı. Başarılı teknik direktörün sözleşmeleri, gayrimenkul değerlemeleri ve lüks yatırımları göz önüne alındığında 30 milyon dolar net serveti olduğu söylenebilir.