Kevin Durant Net Serveti

Kevin Durant Serveti

Kevin Durant
Net Serveti: 310 Milyon Dolar
Doğum tarihi: 29 Eylül 1988
Cinsiyet: Erkek
Boy: 2,08 m
Uzmanlık Alanı: Basketbolcu
Milliyet: Amerika
Doğum Yeri: Washington D.C

 

Kevin Durant Kimdir?

Tam Kevin Wayne Durant olan dünyaca ünlü asketbol yıldızı Kevin Durant, 29 Eylül 1988 Washington D.C Amerika doğumludur. Kevin Durant 2,08 metre boyu ve atletik yapısı ile kısa forvet ve uzun forvet pozisyonlarında rahatlıkla oynayabilmektedir. 2 NBA Şampiyonluğu, 2 NBA finalleri MVP ödülü, 4 kez sayı krallığı ve 1 kez NBA en değerli oyuncu ödülü alarak NBA tarihinin en önemli oyuncuları arasına ismini yazdırmıştır.  

 

Kevin Durant’ın Mevcut takımı (Phoenix Suns) olup geçmiş yıllarda Oklahoma City Thunder, Golden State Warriors, Brooklyn Nets takımlarında oynadı. Kevin Durant 2 NBA Şampiyonluğunu Golden State Warriors takımı ile yaşamıştır.

Kevin Durant Serveti Net Worth

Her yıl on milyonlarca dolarlık kontratlara imza atan Durant aynı zamanda reklamlardan da ciddi bir servet elde etmiştir. Kazandığı servetini bonkörce harcayan Durant, milyonlarca dolarlık villaların ve arabaları sahibidir. Kevin Durant sadece 2023 yılında NBA anlaşmalarından 44,1 milyon dolar ve saha dışı reklam kazançlarından (Nike, Sprite gibi reklam anlaşmaları) 45 milyon dolar kazanmıştır. Forbes yayınlarına göre 89,1 milyon dolarlık bu kazancı ile 2023 yılının en çok kazanan 10. sporcusu olmuştur. Kevin Durant’in net serveti 310 milyon dolardır.