Esra Erol Net Serveti

Esra Erol
Net Serveti: 10 Milyon Dolar
Doğum tarihi: 12 Mayıs 1982
Cinsiyet: Kadın
Boy: 1,66 m
Uzmanlık Alanı: Sunucu
Milliyet: Türkiye
Doğum Yeri: İstanbul

Esra Erol Kimdir?

Esra Erol, 12 Mayıs 1982’de İstanbul’da doğdu. Annesi Sinoplu, babası göçmendir. Babası Polis olan Esra Erol 5 kız çocuğundan ortancasıdır.

Esra Erol, lise eğitimini İstanbul’da tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İktisat Bölümü’nden mezun oldu. 2003 yılında Teknoloji TV ile ekranlarla buluşan Erol, 2005-2007 yılları arası Kanal D için tanıtım programı olan Turkuaz’ı sunmuştur. Esra Erol’un ülke genelinde tanınması ve ünlü olmasına vesile olan izdivaç programını ilk olarak Flash TV’de Dest-i İzdivaç olarak sunmuştur. Programın başarısı sonucunda Star TV’ye transfer olur ve program Esra Erol’la İzdivaç olarak devam eder. Ünlü sunucunun sonraki yıllarda sunduğu programlar ise Esra Erol’la Evlen Benimle, Esra Erol’la ve Esra Erol’da programlarıdır.

 Esra Erol’da adlı program, kayıpları bulmak, aileleri birleştirmek ve toplumsal sorunlara dikkat çekmek amacıyla hazırlanıyor. Program, Türkiye’nin en sevilen ve izlenen programlarından biri haline geldi. Esra Erol, programın sunuculuğuyla birlikte Türkiye’nin en popüler isimlerinden biri oldu.

Esra Erol, 2010 yılında Ali Özbir ile evlendi. İdris Ali ve Ömer adında iki oğlu var.

Esra Erol, başarılı sunuculuğu ve toplumsal konulara gösterdiği duyarlılık nedeniyle birçok ödüle layık görüldü. 2011 ve 2012 yıllarında “Altın Kelebek En İyi Kadın Sunucu” ödülünü aldı.

Esra Erol Serveti Net Worth

Erol, Türkiye’nin en popüler televizyon sunucularından biridir ve “Esra Erol’la İzdivaç” adlı programıyla hem büyük bir hayran kitlesine sahip oldu hem de önemli bir gelirin sahibi oldu. Sunduğu programların reyting rekorları kırması Esra Erol’un aldığı ücretlerin bir hayli yükselmesini sağladı. İzdivaç programları ile azımsanmayacak bir servet elde eden Erol, günümüzde devam eden programı ile büyük ilgi görüyor ve kazancını artırmaya devam ediyor.

Erol, programın başarısından elde ettiği gelirin yanı sıra, çeşitli reklamlarda da yer almaktadır. Bu reklamlar, giyim, gıda, temizlik ürünleri ve diğer ürünleri kapsamaktadır. Esra Erol’un tam serveti hakkında net bir bilgi bulunmasa da 10 milyon dolar civarında olduğu düşünülmektedir.