Kaan Yıldırım Net Serveti

Kaan Yıldırım Serveti

Kaan Yıldırım
Net Serveti: 5 Milyon Dolar
Doğum tarihi: 26 Aralık 1986
Cinsiyet: Erkek
Boy: 1,80 m
Uzmanlık Alanı: Aktör
Milliyet: Türkiye
Doğum Yeri: İstanbul

Kaan Yıldırım Kimdir?

Kaan Yıldırım 24 Aralık 1986’da İstanbul doğumlu Türk aktör. Kaan Yıldırım oyunculuk kariyerine 2013 yılında Kayıp adlı dizide rol alarak başladı. Daha sonra Ulan İstanbul, Adı Mutluluk ve Halka gibi dizilerde rol aldı.

Kaan Yıldırım, Hekimoğlu dizisindeki Mehmet Ali Çağlar rolüyle daha fazla kitleye ulaşmış ve tanınmıştır. Hekimoğlu dizisi 2019’dan 2021’e kadar yayınlandı. Kaan Yıldırım ayrıca Bölük, Gelincik ve İyi Bir Aile Değiliz filmlerinde rol aldı.

Kaan Yıldırım Ocak 2024 yılında Fox TV’de ekranlara gelen Kopuk filminin başrol oyuncusudur. Kaan Yıldırım Kopuk dizisinde Ferhan karakterini canlandırmaktadır.

Kaan Yıldırım 2016 yılında oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile evlendi. Çift 2019’da boşandı.

Kaan Yıldırım Serveti Net Worth

2013 yılından itibaren oyunculuk sektöründe bulunan ve 2015 yılından itibaren başrol oynayan aynı zamanda yapımcılıkta yapan Kaan Yıldırım oyunculuk gelirlerinin haricinde reklam anlaşmaları ile de ciddi bir servetin sahibi olmuştur. Servetinin 5 milyon dolar olduğu düşünülen yakışıklı oyuncunun mal varlıkları hakkında detaylı bir bilgi bulunmamaktadır.

Kaan Yıldırım Ailesinin Serveti

Kaan Yıldırım popüler sosyal medya paylaşım sitesi olan Instagram hesabının bir milyon takipçiyi geçmesinden sonra Anne ve Babasını takipten çıkarmıştı. Ailesini takipten çıkarması sonucunda ise ailesi ile bir sorunumu var soruları sorulurken ailesi hakkında da kimlerdir, mal varlıkları nedir gibi sorular merak edilmeye başlandı. Kaan Yıldırım bu sorular sonrası, ailesi ile bir sorunu olmadığını tam aksine onların özel hayatını koruma amaçlı böyle bir şey yaptığını fakat yanlış anlaşıldığını söyledi. Edinilen bilgilere göre babası Hakan Yıldırım, medikal ürünler ithal eden ve ARGE departmanında üretim yapan bir firmanın kurucusu ve yönetim kurulu başkanıdır. Bu nedenle Kaan Yıldırım’ın babasından kalan mirasın da oldukça yüklü olduğu tahmin edilmektedir.