Selahattin Paşalı Net Serveti

Selahattin Paşalı Serveti

Selahattin Paşalı
Net Serveti: 2 Milyon Dolar
Doğum tarihi: 2 Şubat 1990
Cinsiyet: Erkek
Boy: 1,85 m
Uzmanlık Alanı: Aktör
Milliyet: Türkiye
Doğum Yeri: İzmir

Selahattin Paşalı Kimdir?

Selahattin Paşalı, 2 Şubat 1990’da İzmir’de doğan Türk bir oyuncudur.

Selahattin Paşalı ilk ve ortaokulu Bodrum’da tamamladı. 14 yaşında Darüşşafaka Spor Kulübü’nde basketbol oynadı. Liseyi Bahçeşehir Koleji’nde okudu ve ardından Budapeşte’de Sanat Yönetimi okudu.

25 yaşında İstanbul’a döndü ve Craft Atölye’de oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuk kariyerine ilk adımını 2017 yılında Show TV’de yayınlanan Kalp Atışı dizisinde Alp Sungur rolüyle attı. 2018 yılında Bir Umut Yeter dizisinde yer olan ünlü oyuncu 2019 yılında Kanal D’de yayınlanan Leke dizisinde rol aldı.

2020 yılında Halit Ergenç ve Ozan Güven’in başrollerini paylaştığı Babil dizisinde yer aldı. Dijital platformda yayınlanan Aşk 101 dizisiyle hayran kitlesini artırdı.

Selahattin Paşalı aynı zamanda 2020 yapımı Kurak Günler ve 2021 yapımı Mukavemet filmlerinde rol aldı. Ekin Koç ile başrolü paylaştığı Kurak Günler filmi sinemalarda son zamanların en fazla ilgi gören filmlerinden biri oldu.

Paşalı 2022 yılında 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali “Ulusal En İyi Erkek Oyuncu” ödülünü ve 2023 yılında GQ Türkiye Men of The Year Ödülleri “Yılın Oyuncusu” ödülünü kazandı.

Oyunculuğunun yanı sıra Paşalı, aktif bir sosyal medya kullanıcısıdır. Instagram’da 1 milyona yakın takipçisi var.

Selahattin Paşalı Serveti Net Worth

Özellikle Kurak Günler ile popülaritesi artan Paşalının, sonraki projelerden elde ettiği gelirlerde aynı oranda artış gösterdi. Ünlü oyuncu yer aldığı projeler ile servetine servet katıyor. Selahattin Paşalı aynı zamanda büyük markaların reklam yüzü olarak da önemli bir gelir elde ediyor. Başarılı oyuncunun 2 milyon dolar civarı bir serveti bulunmaktadır.